9/12/2011

Bebek maması ile zayıflama,Bebek maması yiyerek kilo verme sağlıklı mı?



İngiliz şarkıcı Cheryl Cole, zayıflamak için bebek maması yediğini açıkladı.

Cheryl Cole günde 14 porsiyon bebek maması yediğini, akşam yemeklerinde az kalorili normal bir gıda tükettiğini söyledi.

Cheryl Cole, bu diyeti suygulayarak hayal ettiği vücut ölçülerine sahip olmayı ve bu sayede kariyerine güven içinde devam etmek istediğini söyledi.

Peki ama Zayıflama mamaları işe yarıyor mu?, Zayıflama mamaları sağlıklı mıdır?, Zayıflama mamaları nasıl tüketilmelidir?

Zayıflama mamaları genellikle obez çocuklar ve zayıflaması için kullanılmaktadır. Zayıflama mamaları hem besin hem de vitamin bakımından oldukça zengin bir mamalardır. Hızlı zayıflama ve yağların erimesi için yardımcı olurlar.

Kilo vermek, Zayıflamak ve ideal kilosuna ulaşmak için pek çok insan zayıflama maması adı altında piyasaya sürülen doğal ya da çeşitli kimyasal içerikli zayıflama ilaçlarını kullanmayı tercih ediyorlar.

Genellikle her üründe olduğu gibi zayıflama maması reklamlarında pek çok abartılarla piyasada reklamlar yapılmaktadır.

Ancak bu türden ilaçlar da olsa mutlaka doktor kontrolünde uygulanmalıdır. Zayıflama maması adı altında satılan ilaçlar düşük kalori içerdikleri için yemek yeme miktarını doğrudan etkileyerek kilo kaybını hedeflemektedirler.

Her ne kadar kilo verme, zayıflama ilaçları ile başarılsa da verilen kiloları almadan ideal kiloyu korumak ayrı bir çaba gerektirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri