5/16/2011

Selülit nasıl anlaşılır?selülit testi,Selülit bitkisel tedavisi

Bahar mevsimini yaşıyor, şimdiden yaz tatilinin hayalini kuruyoruz. Deniz, kum, güneş, bronzluk, serinletici meyve suları, enerjik şarkılar ve tadımızı kaçıran selülitler!
Selülitlerinizi pareo arkasına saklamaya ihtiyaç duymadan önlemler alabilir, yaza kadar hazırlanabilirsiniz.

* Selülit testi
Selülit olan bölgeleri belirlemek için yapmanız gereken test basittir: cildinizdeki herhangi bir bölümü başparmağınızla işaret parmağınızın arasında sıkıştırın. Bu hareket sonrası meşhur portakal kabuğu görünümüyle karşılaşıyorsanız; sizde de selülit var demektir. Telaşa kapılmayın, doğru beslenme taktikleriyle selülit sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

* Selülitle başa çıkın
Bol miktarda taze sebze ve meyve tüketin.

İşlenmiş ve hazır gıdalardan uzak durun.

Vücudunuzu toksinlerden arındırmak için bol miktarda su için.

Gazlı ve asitli içeceklerden uzak durun.

Karaciğeri olumsuz etkileyen ve toksin tutulmasına neden olan alkolden kaçının.

Haftada en az 3 kez açık havada 30 dakika yürüyüş yapın.

Duşa girdiğinizde, az 5 dakika lifle selülit olan bölgeleri ovalayın.

* Selülit masajları
Selülitle mücadele ederken doğal kürlerden faydalanabilirsiniz. Masaj eşliğinde uygulanan doğal kürler, düzenli kullanımda ve beslenmeye dikkat edildiğinde selülit oranında gözle görülür azalma sağlıyor.

* Kekik kürü
1 su bardağı mısır yağı, yarım su bardağı greyfurt suyu ve 2 yemek kaşığı kurutulmuş kekiği karıştırın. Karışımı selülit olan bölgelere masaj yaparak sürün. Streç filmle sarıp 1 saat bekletin. Sürenin sonunda önce sıcak sonra soğuk suyla duş alın.

* Kahve kürü
Güne zinde başlamak için bir fincan kahveyi mutlaka içer misiniz? Peki, kahve telvesinin selülitle baş etmede çok güçlü bir yardımcı olduğunu biliyor musunuz? Her duşa girdiğinizde nemli teninize kahve telvesini masaj yaparak uygulayın. Kahve içeriğinde kafein; cilt hücrelerini uyarıp kan akışını hızlandırır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri