12/17/2010

Ahmet Maranki Şifalı taşlar,Ahmet maranki Şifalı taşlar kitabı fiyatı

Kozmik Bilim ekibi (KOBİK) aralıksız süren çalışmalarına bir kitap daha ekledi. Bu çerçevede “Yaşam Enerjisi” dizisinin altıncı kitabı olan “Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar” uzun çalışma ve emekler sonucu siz okuyucularla buluştu.Katıldığı televizyon kanallarında reyting rekorları kıran, kitapları milyonlar satan, konferanslarında çok büyük kalabalıklara hitap eden dünyaca ünlü bilim adamı, stratejik araştırmalar uzmanı, bitkilerin efendisi ve Kozmik Bilimci Ahmet Maranki ile igleroterapist, ekstrasens ve bioenerji uzmanı eşi Elmas Maranki çiftinin kaleme aldığı 5 ayrı kitapla başlayan “Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Yaşa” süreci, bir bilinçlenme hareketine dönüştü.
Geçen 3 yıl süre zarfında binlerce kilometre yol kat ederek yurt içi ve yurt dışında yaklaşık 350 görüntülü konferans veren çift, sayısız kişiye yüz yüze, milyonlarcasına da televizyon, radyo ve yazılı medya aracılığıyla “Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Yaşa” sloganıyla yaşam enerjisini artırmanın ilmi ve pratik yollarını anlattı.
Ahmet Maranki ‘nin binlerce kişinin evine girmeyi başaran “Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler” kitabının ardından, insanları daha kaliteli bir yaşama yönlendirmek amacıyla oluşturulan “Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar” adlı kitabı hazırlayarak, “Yaşam Enerjisi” serisine, dünya ve Türk literatürüne bir kaynak eser daha kazandırdı. Bu kitap, taşlar dünyasının bugüne kadar bilinmeyen yönleriyle eskimez eserleri günümüzün teknolojisiyle birleştirip, dünle bugünü barıştırarak insanlığın hizmetine sunmuştur.
“Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar” kitabında Türkiye’de bir ilk olarak astrolojiden piramitlere, piramitlerden kristallere, taşlardan renklere ve çakralara kadar hayatımızı etkileyebilecek önemli bilgilere yer veriyor.
                              Kitabın fiyatı 20 tl dir.Kitabı satin Almak için tıklayın


0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri